Η Kourtney Kardashian έχει νέο σύντροφο, και δεν είναι και τόσο άγνωστος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kourtney Kardashian έχει νέο σύντροφο, και δεν είναι και τόσο άγνωστος

Μήπως σου θυμίζει κι εσένα κάτι;

Η Kourtney Kardashian το τελευταίο διάστημα ήταν μία hot, αλλά single μαμά, η οποία απολάμβανε τη ζωή της και περνούσε δημιουργικά τον χρόνο της, τόσο μόνη με τον εαυτό της, όσο και με τα παιδιά της. Ωστόσο αυτό πλέον δεν ισχύει, γιατί η reality star φαίνεται πως έχει νέο σύντροφο, ο οποίος μάλλον δεν σου είναι και τόσο άγνωστος.

Η 39χρονη πριν από μερικές ημέρες εθεάθη στο αγαπημένο sushi μαγαζί των Kardashians στο Nobu, όπου απαθανατίστηκε με έναν άγνωστο άντρα, με τον οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φλέρταρε κιόλας. Αφού ολοκλήρωσαν το γεύμα τους, η Kourtney βγήκε από το μαγαζί μαζί του, με τον οποίο περπατούσαν και γελούσαν συνεχώς.


https://www.instagram.com/p/BtE5xOGHJdD

Με την πρώτη ματιά σίγουρα δεν αναγνώρισες τον νέο μυστηριώδη άντρα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail είναι ο David Dee Duron, ο οποίος επισημοποίησε τον γάμο της Kim Kardashian με τον Kanye West. Μια πηγή αναφέρει: «Θα μπορούσαν σίγουρα να έχουν κάτι στο μέλλον, όμως αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Απλά μιλούν και περνούν χρόνο μαζί. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό σε μεγάλο βαθμό, όμως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και πολλές πιθανότητες. Οπότε ποιος ξέρει;».

Σε λίγο καιρό πάντως θα γνωρίζουμε για το αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους ή όχι.

Δες φωτογραφίες του στη gallery.