Μιμή Ντενίση: Το απίστευτο περιστατικό με την κόρη της «Ήμουν στη σκηνή είπα συγγνώμη κι έφυγα…»

Μιμή Ντενίση: Το απίστευτο περιστατικό με την κόρη της «Ήμουν στη σκηνή είπα συγγνώμη κι έφυγα…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν το πρωί της Δευτέρας η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός που φέτος είναι κριτής στο «Your Face Sounds Familiar» μίλησε για την υιοθεσία αλλά και για την κόρη της Μαριτίνα.

«Αν μία γυναίκα αποφασίσει να υιοθετήσει, πρέπει να είναι πάρα πολύ σίγουρη ότι θέλει να το κάνει. Αν θέλει να το κάνει και είναι σίγουρη, θα γίνει αν είναι στο έτσι κι έτσι και θεωρεί ότι δεν είναι απόλυτα δικό της το παιδί, δεν θα γίνει. Δεν είναι όλες οι γυναίκες για μανάδες, πιστεύω πως εσύ είσαι, όπως κι εγώ είμαι! Το παιδί δεν μου ήταν ποτέ δύσκολο, δεν αισθάνθηκα ότι θα χάσω κάτι ή ότι άλλαξε η ζωή μου. Το παιδί το έβαλα μέσα στην ζωή μου, δεν έκανα μία άλλη ζωή, δεν της παρουσίασα ποτέ μία ψεύτικη ζωή, ότι εγώ είμαι νοικοκυρά που μένει σπίτι» είπε η Μιμή Ντενίση στην Φαίη Σκορδά.

Η Μιμή Ντενίση περιέγραψε ένα περιστατικό με την κόρη της όταν εκείνη ήταν μικρή: «Ήμουν στο θέατρο και με πήρε η κοπέλα από το σπίτι και μου λέει «Mάλλον ήπιε βενζίνη το παιδί» και έτσι όπως ήμουν στην σκηνή είπα συγγνώμη, έφυγα δεν περίμενα ούτε την βοηθό μου και πήγα σπίτι. Βέβαια η Μαριτίνα ήταν έξυπνη και δεν το είχε πιει απλά το είχε μυρίσει»!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

DPG Network