Meghan Markle: Ο αληθινός της εαυτός αποκαλύφθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Ο αληθινός της εαυτός αποκαλύφθηκε

Και μας λύθηκαν επιτέλους όλες οι απορίες

Από τον περασμένο Νοέμβριο που ανακοινώθηκε πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα παντρευόντουσαν τα μέλη της οικογένειας της Δούκισσας του Sussex άρχισαν να βγάζουν όλη την χολή που έκρυβαν τόσα χρόνια για εκείνη. Η κόντρα με τον πατέρα της και την αδερφή της, έγινε viral και θέμα συζήτησης σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, ενώ καθόλου απαρατήρητο δεν είχε περάσει το γράμμα που έστειλε ο ετεροθαλής αδερφός της στον πρίγκιπα Harry.

Μετά από έναν χρόνο ωστόσο και μετά τα άπειρα δημοσιεύματα για την σχέση με την οικογένειά της, οι φίλοι της «έσπασαν» τη σιωπή τους και αποκάλυψαν κάποια πράγματα σχετικά με τη Δούκισσα, ανοίγοντάς μας τα μάτια, αν θες.

Πέντε από τους πολύ καλούς φίλους της Meghan Markle, έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό People και ενώ ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, θέλησαν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σχετικά με την προσωπικότητά της και τη σχέση της με τον πατέρα της.

«Η Meg σιωπηλά κάθισε πίσω και υπέμεινε τα ψέματα και τις αναλήθειες. Ανησυχούμε για το τι επίπτωση έχει αυτό σε εκείνη και το μωρό. Είναι λάθος να βάζεις κάποιον κάτω από αυτό το επίπεδο συναισθηματικού τραύματος, πόσο μάλλον όταν είναι έγκυος», είπε πρώην συμπρωταγωνιστής της Meghan Markle.
Όσο για τη συμπεριφορά και την προσωπικότητά της ανέφεραν: «Έχουμε πάει όλοι στο σπίτι τους», είπε ένας άλλος φίλος όταν τους επισκέφθηκε στο Nottingham. «Είναι μικρό και το έχει φτιάξει πολύ άνετο, αλλά η αντίληψη του τρόπου ζωής και της πραγματικότητας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η Meghan μαγειρεύει για τον εαυτό της και τον Harry κάθε μέρα».
«Περάσαμε δυο μέρες μαζί πρόσφατα. Ο σύζυγός της ήταν εκτός πόλης για δουλειές. Στο δωμάτιο που ετοίμασε για εμένα υπήρχε ένα κηροπήγιο στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι, ένα ζευγάρι παντόφλες και μία ρόμπα. Ήμασταν μόνο οι δυο μας στο σπίτι και περάσαμε χρόνο μαζί. Έφτιαξε τα πιο νόστιμα φαγητά, μας έφτιαξε τσάι. Καθάρισε τα σκυλιά της από τις λάσπες που έφεραν λόγω βροχής έξω. Λατρεύει τα κατοικίδια και τους φίλους της. Λατρεύει να σε ταΐζει και να σε φροντίζει. Τίποτα δεν έχει αλλάξει», είπε ακόμη ένας από τους πέντε φίλους της.

Στο μεταξύ ένας ακόμη μίλησε για την σχέση που έχει η Meghan με τον πατέρα της, ο οποίος έχει ισχυριστεί πως τον αγνοεί τελείως.

«Ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί της. Δεν την έχει πάρει ποτέ ούτε ένα τηλέφωνο, δεν της έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα. Είναι τρομερά επίπονο. Όσο για την αδερφή της τη Samantha, προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό της σαν να ήταν τα αδέρφια που έβγαλε από τη ζωή της η Meghan. Δεν ήταν όμως ποτέ μέρος της ζωής της όμως, αυτό είναι ένα ψέμα».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr