Τιμητική πρόσκληση για τον Γιώργο Γιαννιά στο εξωτερικό

Τιμητική πρόσκληση για τον Γιώργο Γιαννιά στο εξωτερικό

Ο Γιώργος Γιαννιάς στα Βαλκανικά Βραβεία!

Μεγάλη διάκριση για τον νεαρό καλλιτέχνη που μπορεί όσο μεγαλώνει να δείχνει «μικρός» αλλά διαγράφει μια αθόρυβα πολύ καλή πορεία στην δισκογραφία και στον χώρο των νυχτερινών μαγαζιών. Πριν λίγες εβδομάδες δέχτηκε την πρόταση – πρόσκληση να παρευρεθεί σε ένα μουσικό διαγωνισμό πολύ δημοφιλή μάλιστα. Στη Σόφια της Βουλγαρίας θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ο δημοφιλής Έλληνας Καλλιτέχνης που πολλά απ' τα τραγούδια του έχουν διασκευαστεί στην Βουλγαρία από διάσημους στην γειτονική χώρα καλλιτέχνες, ταξιδεύει στην Βουλγαρία για να παραβρεθεί στην δεύτερη απονομή των Βαλκανικών Μουσικών Βραβείων, μιας και φέτος είναι υποψήφιος στην κατηγορία «Kαλύτερο Balkan project» για το ντουέτο με την Βουλγάρα σταρ TEODORA, στο τραγούδι του «Αυτό είναι έρωτας/ Za teb zhiveya» που παρουσίασε πέρυσι μαζί με την TEODORA στην σκηνή των βαλκανικών βραβείων.

Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία. Να προσθέσουμε ότι ο Γιώργος εμφανίζεται μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Ελεάνα Παπαιωάνου στο Frangeliko στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Δείτε το υποψήφιο τραγούδι στο http://www.youtube.com/watch?v=hWk6q62_Ae8