Εξώφυλλο γνωστού περιοδικού χωρίζει τους Justin Bieber - Hailey Baldwin, και ξέρεις για ποια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εξώφυλλο γνωστού περιοδικού χωρίζει τους Justin Bieber - Hailey Baldwin, και ξέρεις για ποια

Η πιο fake είδηση της εβδομάδας

Η σημερινή Δευτέρα μπορεί να είναι η αρχή της εβδομάδας, ευτυχώς όμως φέρνει μαζί της θέματα να σχολιάσουμε, τα οποία έχουν πραγματικά ενδιαφέρον. Τι και αν πραγματοποιήθηκαν BAFTA Awards και Grammy’s μαζί, εμείς εστιάζουμε στο εξώφυλλο του περιοδικού Ok, το οποίο αποφάσισε να χωρίσει την Hailey Baldwin με τον Justin Bieber.

Το περιοδικό συγκεκριμένα αναφέρει πως το ζευγάρι χωρίζει έπειτα από 139 μέρες μαζί, με υποτιθέμενη πηγή κοντά στους δύο stars να αναφέρει, πως βιάστηκαν πολύ να παντρευτούν τελικά και αυτό δεν λειτούργησε.

Ανάμεσα σε όλα, αναφέρεται επίσης, πως ο Justin Bieber συναντήθηκε κρυφά με τη Selena Gomez σε σπίτι κοινού γνωστού και η συνάντηση αυτή ήταν πολύ συναισθηματική και συγκινητική και για τους δύο. Το ίδιο δημοσίευμα συμπληρώνει πως ο Justin φέρεται να είπε στη Selena Gomez πως θα την αγαπάει για πάντα και πως αυτό που έχει με τη Hailey δεν προχωράει και με τον γάμο τους να είναι μεγάλο λάθος.

Justin Bieber Hailey Baldwin Divorce

Καταλαβαίνεις βέβαια, πως αυτή η είδηση, είναι το μεγαλύτερο ψέμα που ακούσαμε, αφού δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του «Ok», το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τη Vogue, δηλώνοντας τρομερά ερωτευμένοι και αγαπημένοι μεταξύ τους. Κανένα δημοσίευμα και καμία Selena Gomez δεν πρόκειται να τους χωρίσει αυτούς τους δύο.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.