ΜasterChef: Η οργή του κοινού για την πιο αντιπαθητική παίκτρια του show

ΜasterChef: Η οργή του κοινού για την πιο αντιπαθητική παίκτρια του show

Love to hate

Το MasterChef ξεκίνησε για τα καλά και όπως όλα δείχνουν οι φετινοί παίκτες είναι εξίσου ενδιαφέροντες με τους περσινούς. Μάλιστα, ήδη από το χθεσινό επεισόδιο μπορέσαμε να εντοπίσουμε μία πολύ αλλόκοτη παρουσία, η οποία δεν άφησε και τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Αναφερόμαστε στην Σπυριδούλα, την κοκκινομάλλα παίκτρια, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας, γεγονός που της έδωσε ένα προβάδισμα σε σχέση με τους συμπαίκτες της.

Το βασικό υλικό λοιπόν ήταν το φυστικοβούτυρο, οι μισοί παίκτες θα παρασκεύαζαν γλυκό και οι άλλοι μισοί αλμυρό! Το διαχωρισμό τον έκανε η Σπυριδούλα η οποία φρόντισε να δώσει αλμυρό σε όσους αγαπούν τα γλυκά και γλυκό σε όσους αγαπούν τα αλμυρά!

Βέβαια, δεν είναι μόνο η στρατηγική της που εξόργισε τους τηλεθεατές, αλλά και η αλαζονική συμπεριφορά της η οποία σχολιάστηκε σχεδόν όσο και η κουπ της.

Επειδή όμως η ζωή κάνει κύκλους, στη δεύτερη δοκιμασία το πιάτο της ήταν από τα χειρότερα, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί απότομα. Εμείς πάλι, ελπίζουμε να είναι από το άγχος της όλο αυτό, και απλά να την έχουμε παρεξηγήσει.


https://www.instagram.com/p/BtwJaoLiIu4/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading