Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Markle & Clooney: Τι συνέβη;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Markle & Clooney: Τι συνέβη;

Σε μπελάδες ο διάσημος ηθοποιός

Πριν από μερικές ημέρες ο George Clooney έκανε κάποιες δηλώσεις για τη φίλη του Meghan Markle, στην οποία έστειλε την αμέριστη στήριξή του για τον τρόπο που της συμπεριφέρονται τα social media. Αναφέρθηκε στο στενό πρεσάρισμα από αυτά, αλλά και στις διαστάσεις που πήρε το θέμα με τον πατέρα της και το γράμμα που του είχε στείλει κι εκείνος δημοσίευσε.

Χαρακτηριστικά σύγκρινε τη Meghan Markle με την πριγκίπισσα Diana λέγοντας πως έτσι την πίεζαν και την κυνηγούσαν κι εκείνη και όλοι ξέρουμε το τέλος της. Αρκετά μακάβρια δήλωση για μία νέα και εγκυμονούσα κοπέλα. Αρκετοί ήταν αυτοί που στράφηκαν κατά του George Clooney μετά από αυτές τις δηλώσεις, με τον Thomas Markle να βρίσκεται φυσικά μέσα σε αυτούς.

Μπορεί αρχικά να συμφώνησε μαζί του ως προς τον τρόπο που της συμπεριφέρονται τα μέσα και για τις πιέσεις που δέχεται, έγινε όμως ταύρος σε γυαλοπωλείο όταν συνειδητοποίησε πως μέσα στις δηλώσεις του εμμέσως αναφέρθηκε και σε εκείνον. Φήμες τον θέλουν να έχει πει μάλιστα την εξής ατάκα, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε αν ισχύει: «Μην πιάνεις στο στόμα σου εμένα και την κόρη μου».

Φάνηκε ομολογουμένως ιδιαίτερα οργισμένος, ρίχνοντας έτσι πυρά προς τον διάσημο ηθοποιό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr