«To Tατουάζ»: Η εξέλιξη με τον Ορφέα και τον Μάνο που θα σε συγκλονίσει

«To Tατουάζ»: Η εξέλιξη με τον Ορφέα και τον Μάνο που θα σε συγκλονίσει

Η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για τον δολοφόνο του Τατουάζ

Η επόμενη εβδομάδα φέρνει συγκλονιστικές εξελίξεις στο Τατουάζ, ειδικά μετά την σύλληψη του δολοφόνου Ορφέα.

Η σύλληψη του Ορφέα έχει επηρεάσει δραματικά τις ζωές και την καθημερινότητα της οικογένειας Μελά, που υποφέρει από την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας, ενώ οι δημοσιογράφοι έχουν εγκατασταθεί έξω από τα σπίτια τους και την ταβέρνα.

Στη χειρότερη θέση βρίσκεται η Ελένη που ντρέπεται για όσα έχουν συμβεί και νιώθει ενοχές γιατί αγνόησε τα σημάδια που της έδινε με τη συμπεριφορά του ο Ορφέας τόσο καιρό.

Παράλληλα, ο Μάνος δέχεται να υπερασπιστεί τον Ορφέα, απόφαση που προκαλεί την έντονη αντίδραση κυρίως του Στέφανου και λιγότερο της Όλγας. Κι ο Μάνος όμως θα προβληματιστεί ιδιαίτερα όταν θα ακούσει τον Ορφέα να υπερασπίζεται τις πράξεις του και να θεωρεί τον εαυτό του σωτήρα της κοινωνίας

Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, ενώ η Μαργκώ είναι πολύ ενοχλημένη από την απόφαση του Συμβουλίου, ο Τόνυ βγαίνει για φαγητό με την Κασσάνδρα και ανακαλύπτουν ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Ο Νικόλας με την Αθηνά και τον Χάρη φεύγουν για Μιλάνο, προκειμένου να βρουν την Έλλη και να τη σώσουν.

Ο Ορφέας μιλά ανοιχτά στον Μάνο για την ιδεολογία του και για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει, αφήνοντάς τον άναυδο και τρομοκρατημένο! Ο Παύλος μαθαίνει ότι ο Μάνος θα υπερασπιστεί τον Ορφέα και αλλάζει εντελώς γνώμη γι’ αυτόν. Ο Νικόλας συναντιέται επιτέλους με τη μητέρα του στο Μιλάνο!

Η Κασσάνδρα κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Τόνυ, γεγονός που εξαγριώνει την Μαργκώ!
Η Χριστίνα κάνει ρεπορτάζ στην Αίγινα για τον Ορφέα και μαθαίνει από τους γείτονές την γνώμη τους για εκείνον. Η Έλλη βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού και ο Νικόλας την κυνηγά με το πιεσόμετρο σε όλο το Μιλάνο! Η Άννα με τον Αλέξανδρο παραξενεύονται πολύ με την απρόβλεπτη στάση της Αμαλίας... Ο Ορφέας οδηγείται στον ανακριτή και ο εισαγγελέας πρέπει να αποφασίσει αν τελικά θα προφυλακιστεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr