Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Η εξομολόγηση για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο

Πατούλια Κατερίνα
Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Η εξομολόγηση για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο

Όσα είπε η ηθοποιός για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο πριν 2,5 χρόνια. 

Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου η οποία μίλησε στον παρουσιαστή για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο πριν 2,5 χρόνια αλλά και την διαμάχη με τους γονείς της.



Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την θρυλική Λάμψη, μίλησε για την δικαστική διαμάχη με την οικογένειά της:

«Οι γονείς μου, μου προκάλεσαν μια μεγάλη ζημιά πριν 2.5 χρόνια. Είχαμε πολύ συγκρουσιακή σχέση από τότε που έγινα 19 και τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Έκανα τις μηνύσεις για να προστατευτώ γιατί οι γονείς μου σε μια μεγάλη σύγκρουση που είχαμε πριν 2.5 χρόνια. Οι γονείς μου δεν ενέκριναν τον πρώην σύντροφό μου και αυτός ήταν ένας λόγος των δικών μας συγκρούσεων.

Για να επιβληθεί ο πατέρας μου και να μην κάνω του κεφαλιού μου, είπε πως εμείς θα δηλώσουμε ότι εσύ αυτή τη στιγμή είσαι επικίνδυνη. Αυτό με δύο ένορκες καταθέσεις σε ένα βράδυ μπορεί να προκληθεί σύλληψη και εγκλεισμός σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ο ξάδερφός μου που έδωσε ένορκη κατάθεση για τον εγκλεισμό μου σε ίδρυμα, έχει να με δει επτά χρόνια. Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν με συνέλαβε η αστυνομία», ανέφερε η ηθοποιός.



Να σου θυμίσουμε πάντως, πως η ηθοποιός εκτός από την νοσηλεία της στο Δρομοκαΐτειο πριν 2,5 χρόνια, νοσηλεύτηκε και το καλοκαίρι του 2018 στο Δαφνί, πάλι μετά από απαίτηση της οικογένειάς της.

Στην τότε νοσηλεία της, η Μπουτεράκου είχε αποδράσει από το ψυχιατρείο ενώ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε πως απλά βρήκε την πόρτα ανοιχτή και πήγε να ενημερώσει τους φίλους και το σωματείο ηθοποιών για το που βρίσκεται και επέστρεψε με την θέλησή της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr