Η Gisele κοινοποίησε μία φωτό από τον γάμο της που δεν είχες δει ξανά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Gisele κοινοποίησε μία φωτό από τον γάμο της που δεν είχες δει ξανά

Έτσι γιόρτασε την επέτειό της

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που η Gisele Bündchen και ο Tom Brady ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Στις 26 Φεβρουαρίου είχαν επέτειο γάμου και το supermodel δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τη μέρα τους αυτή ανεβάζοντας φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή.

Σε ένα post λοιπόν που αποτελούνταν από τρεις κοινές τους φωτογραφίες, η Gisele μας έδειξε και μία φωτογραφία από τον γάμο τους, την οποία δεν είχαμε δει ποτέ μέχρι σήμερα. Εκείνη μέσα στο λευκό νυφικό της, κι εκείνος να την κρατά από το χέρι και να την κοιτάζει τρυφερά στα μάτια.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει ήδη 10 χρόνια από τότε που επιλέξαμε να περπατήσουμε αυτή τη ζωή μαζί ... και πόσο απίστευτα ήταν αυτά τα 10 χρόνια! Δεν υπάρχει τίποτα που αγαπώ περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο από εσένα και την οικογένειά μας. Σε ευχαριστώ που βρίσκεσαι σε αυτό το ταξίδι μαζί μου και κάνεις αυτό που χρειάζεται για να γίνει τόσο ξεχωριστό. Μακάρι να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί, περπατώντας δίπλα-δίπλα, υποστηρίζοντας και αγαπώντας ο ένας τον άλλον για πολλά πολλά χρόνια ακόμα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Gisele συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο likes.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr