Katy Perry-Orlando Bloom: Το ζευγάρι παντρεύεται στο πιο παραμυθένιο μέρος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Katy Perry-Orlando Bloom: Το ζευγάρι παντρεύεται στο πιο παραμυθένιο μέρος

Δεν μπορείς να φανταστείς

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν μια έκπληξη τόσο για εμάς, όσο και για την Katy Perry που τη βίωσε πιο έντονα και ιδιαίτερα. Μετά από μία τέλεια οργανωμένη βραδιά ο Orlando Bloom έκανε μέσα σε ένα ελικόπτερο πρόταση γάμου στην καλή του, με εκείνη να λέει το «I do», όσο πιο δυνατά γίνεται.

Η σχέση τους πέρασε αρκετές φουρτούνες και είχε και σκαμπανεβάσματα, όμως αυτή ήταν (είναι) η καλύτερη κατάληξη που θα μπορούσε να φανταστεί ο καθένας. Orlando Bloom και Katy Perry παντρεύονται και να τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Τα tabloids αναφέρουν πως το διάσημο ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί στο κάστρο της Cinderella (aka Σταχτοπούτα) που βρίσκεται στη Disney World και αυτό είναι ό,τι πιο εκπληκτικό ακούσαμε σήμερα.


https://www.instagram.com/p/Bs4DABklLFE

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες (η ημερομηνία π.χ) όμως η τοποθεσία είναι πραγματικά ονειρική και κυριολεκτικά βγαλμένη από παραμύθι. Ούτε η Katy, ούτε ο Orlando έχουν επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία, όμως δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί. Προς το παρόν γνωρίζουμε σίγουρα, πως οι δυο τους θα κάνουν ένα πάρτι αρραβώνων για όλους τους τους φίλους.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr