Το X- Factor ξεκινά!

Το X- Factor ξεκινά!

Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή και των κριτών 

Το talent show της μουσικής επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του Open tv.

Παρουσιάστρια του X Factor θα είναι η Δέσποινα Βανδή ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο αγαπημένος κριτής όλων μας, Γιώργος Θεοφάνους. Στο backstage του show θα βρίσκεται ο Άρης Μακρής, ο οποίος θα ενθαρρύνει αλλά και θα τρολάρει, όπως ο ίδιος είπε, τους διαγωνιζόμενους.

Το βράδυ της Δευτέρας οι συντελεστές του talent show συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους του καναλιού για να συζητήσουν για την έναρξη του. Τόσο οι κριτές όσο και η παρουσιάστρια μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», για το νέο αυτό εγχείρημα και δεν έκρυψαν τη χαρά αλλά και την ανυπομονησία τους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος επιστρέφει στην θέση του κριτή μετά από αρκετά χρόνια, είπε στην κάμερα, με το χιούμορ που τον διακρίνει, ότι έχει δώσει πολλά λεφτά σε ψυχολόγους και θέλει πλέον να πιστεύει ότι δε θα είναι αυστηρός. Τι είπε η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Χρήστος Μάστορας αλλά και η Δέσποινα Βανδή για το νέο τους ρόλο; Δείτε τις δηλώσεις τους στο βίντεο που ακολουθεί: