Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του Luke Perry για το θάνατο του μπαμπά του

Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του Luke Perry για το θάνατο του μπαμπά του

Δες τι έγραψε ο Jack Perry στο Instagram

Ο θάνατος του Luke Perry μετά από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο ήρθε για να μοιράσει κύμα στενοχώριας στους φανς του και, φυσικά στην οικογένεια και τους δικούς του που έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπημένου τους ανθρώπου. Πρώτα σου είπαμε για το πρώτο μήνυμα της κόρη του, Sophie, όπου εξέφρασε πώς βιώνει αυτές τις δύσκολες για την οικογένεια ημέρες.

Φυσικά, ο γιος του, Jack Perry, δε θα μπορούσε να μη στείλει το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του μπαμπά του, αφού, μάλιστα, ακύρωσε έναν προγραμματισμένο του αγώνα ( ο ίδιος είναι επαγγελματίας παλαιστής). Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, μία από τον ίδιο σε μικρή ηλικία με τον μπαμπά του και μία από έναν αγώνα του, στον οποίο είχε παρευρεθεί ο μπαμπάς του για να τον στηρίξει.

Δίπλα στις φωτογραφίες έγραψε:

«Ήταν πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Για εμένα, ήταν πάντα ο μπαμπάς.

Με αγαπούσε και με στήριζε στα πάντα, και με ενέπνευσε να γίνω το καλύτερο που θα μπορούσα να γίνω.

Έχω μάθει τόσα πολλά από εσένα και η καρδιά μου είναι ραγισμένη, σκεπτόμενος όλα όσα δε θα είσαι εδώ για να δεις. Θα μου λείπεις κάθε μέρα που περπατάω σε αυτήν τη γη. Θα κάνω ο,τι μπορώ για να συνεχίσω την κληρονομιά σου και να σε κάνω περήφανο.

Σ’ αγαπάω, μπαμπά»