Η κίνηση που έκανε το Παλάτι για να προστατεύσει τη Meghan Markle ξεσκέπασε μια μεγάλη σκευωρία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση που έκανε το Παλάτι για να προστατεύσει τη Meghan Markle ξεσκέπασε μια μεγάλη σκευωρία

Να τι συνέβαινε τόσο καιρό

Αν είσαι φανατικός χρήστης των social media και χρησιμοποιείς όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες, τότε θα έχεις δει την «επίθεση» που δέχεται η Meghan Markle το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα αν θυμάσαι πριν από καιρό κυκλοφόρησαν και δημοσιεύματα που ήθελαν τη δούκισσα του Sussex να παριστάνει πως είναι έγκυος, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Και όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό δημιούργησε ένα αν μη τι άλλο μεγάλο θέμα.

Η εταιρεία Hope Not Hate ανέλυσε όλα τα hashtags που δημιουργήθηκαν για τη Meghan Markle τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, και ξεσκέπασαν μια μεγάλη σκευωρία εναντίον της. Συγκεκριμένα βρήκαν 5,204 tweets, τα οποία είχαν δυσάρεστο ή ρατσιστικό περιεχόμενο για τη δούκισσα του Sussex.

Το 70% προήλθε από 20 accounts, τα οποία δημιουργήθηκαν συγκεκριμένα για να τρολάρουν τη Meghan Markle, με τα χειρότερα όλων να είναι τα tweets που ανέφεραν πως η Meghan προσποιείται την εγκυμοσύνη της. Το Παλάτι μετά από αυτό, άλλαξε την πολιτική του και πλέον κάνει ban όλα τα ψεύτικα accounts που γράφουν και δημιουργούν αρνητικό κλίμα για τη δούκισσα του Sussex.