Λίγα 24ωρα μετά τον αρραβώνα, ο Alex Rodriguez απάτησε τη Jennifer Lopez

Λίγα 24ωρα μετά τον αρραβώνα, ο Alex Rodriguez απάτησε τη Jennifer Lopez

Και μάλιστα όχι με κάποια άγνωστη

Η δίχρονη σχέση της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez σφραγίστηκε με έναν αρραβώνα κι ένα μονόπετρο αξίας 4.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Και λίγο πριν το ζευγάρι προλάβει να χαρεί τον έρωτά του και τον αρραβώνα του, η φήμη πως ο Alex απάτησε τη Λατίνα τραγουδίστρια βγαίνει στην επιφάνεια. Και αναρωτιόμαστε, τι συμβαίνει στο Hollywood με τις απιστίες το τελευταίο διάστημα και αν αυτό πράγματι ισχύει.

Ένα πρώην παίκτης του baseball και γνωστός του Alex ισχυρίζεται πως ο Alex απάτησε τη Jennifer Lopez με την πρώην γυναίκα του πρώτου, Jessica Canseco. Ο Jose Canseco άρχισε να βάζει κάποια post στο Twitter για το ειδύλλιο αυτό καθώς έβλεπε World of Dance το reality show στο οποίο η JLo είναι κριτής.

Στα tweets αυτά έγραψε μεταξύ άλλων: «Η JLo ξέρει ό,τι ο Alex την απατάει με την πρώην γυναίκα μου; Δύστυχο κορίτσι δεν έχεις ιδέα ποιος πραγματικά είναι», και συνέχισε: «Alex Rodriguez σταμάτα να είσαι τόσο ελεεινός και σταμάτα να απατάς τη Jennifer. Ήμουν μαζί της πριν από μερικούς μήνες όταν την πήρε τηλέφωνο».

Και αναρωτιόμαστε εμείς τώρα, ισχύουν πράγματι αυτά ή πρόκειται για κάποιον «τρελό» που απλά ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις εις βάρος του ζευγαριού που ζει την καλύτερη φάση του; Ένα είναι σίγουρο, θα μάθουμε σύντομα και θα μάθεις κι εσύ μαζί μας.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr