Οι φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα με τον δολοφονημένο σύζυγό της και το συγκινητικό μήνυμα

Οι φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα με τον δολοφονημένο σύζυγό της και το συγκινητικό μήνυμα

Συγκινεί η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Τέσσερις μήνες πέρασαν από τότε που η πάλαι ποτέ παίκτρια του My Style Rocks, Βικτώρια Καρύδα έχασε το σύζυγό της Γιάννη Μακρή.



Η ξανθιά καλλονή αποφάσισε να ενεργοποιήσει ξανά το προφίλ της στο Ιnstagram και το πρωί της Καθαράς Δευτέρας έκανε την πρώτη της ανάρτηση δημοσιεύοντας την φωτογραφία μιας εικόνας του Ιησού, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Θεέ μου, Εσύ που στάθηκες μ΄αγάπη στο πλευρό μου, και που στον κάθε κίνδυνο σε είχα βοηθό μου! Δώσ’ μου και τώρα δύναμη, στις δύσκολες τις ώρες, στις ώρες της απόγνωσης και στις ζωής τις μπόρες! Γυρνώντας με τη σκέψη μου Στα χρόνια τα παλιά, να βρω στην ευσπλαχνία σου γλυκιά παρηγοριά! Για όλα όσα μου χάρισες, να νιώσω ευγνωμοσύνη, και να αντικρίσω τη ζωή ξανά μ’ εμπιστοσύνη! Και την Αγάπη Του Χριστού Έχοντας για πυξίδα, Στα χέρια Του Σωτήρα μου. Ν’ αφήσω κάθε ελπίδα! Aμήν…», έγραψε χαρακτηριστικά.


Και δεν σταμάτησε εκεί. Η Καρύδα που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του αγαπημένου της Γιάννη Μακρή, έκανε δύο αναρτήσεις αφιερωμένες στο δολοφονημένο συζύγό της. Στην πρώτη, δημοσίευσε μια παλιά του φωτογραφία στην οποία ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί με την λέξη «Άγγελέ μου» ενώ στην επόμενη, δημοσιεύσει τρεις φωτογραφίες μαζί γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μην χαλάτε το χρόνο σας για τσακωμούς ... Ζήστε κάθε στιγμή με το ταίρι σας , γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σας προσφέρει η ζωή»!