Άλλο ένα μωρό για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

Άλλο ένα μωρό για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

Οι φωτογραφίες από το μεγάλο γεγονός

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζονται να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί τον επόμενο μήνα και τα πλήθη είναι συντονισμένα για την παραμικρή λεπτομέρεια σχετικά με το μεγάλο γεγονός. Η Δούκισσα του Sussex, μέχρι σήμερα, δεν άφησε ούτε στιγμή τις βασιλικές της υποχρεώσεις, πηγαίνοντας από ταξίδι σε ταξίδι κι από γεγονός σε γεγονός.

Οι πατρικές ικανότητες του πρίγκιπα Harry δείχνουν να έχουν αναγνωριστεί από το στενό του περιβάλλον, αφού η ξαδέρφη του, Zara Tindall, τον επέλεξε να γίνει ο νονός του παιδιού της. Η Tindall είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, κόρη της πριγκίπισσας Άννας και του Mark Phillips και η μεγαλύτερη σε ηλικία εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ. Είναι ακόμα ιππεύτρια και Ολυμπιονίκης.

Η βάφτιση της 10 μηνών κόρης της, Lena, έγινε στην εκκλησία St Nicholas στο Cherington, ενώ η Meghan ήταν επίσης εκεί και συνόδευσε τον σύζυγό της στο ξεκίνημα του νέου του ρόλου. Η εμφάνισή της αποτέλεσε για ακόμα μία φορά αντικείμενο συζητήσεων, αφού το εντυπωσιακό παλτό του οίκου Dior δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Δες τις φωτογραφίες από τη βάφτιση στο βίντεο που ακολουθεί.