Ο David Silver του Beverly Hills έκανε κάτι... αδικαιολόγητο όταν έμαθε για το θάνατο του Perry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο David Silver του Beverly Hills έκανε κάτι... αδικαιολόγητο όταν έμαθε για το θάνατο του Perry

Σχεδόν ανατριχιάσαμε

Ο Luke Perry εδώ και δύο εβδομάδες, δεν βρίσκεται πια στη ζωή και οι αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλειά του. Οι συμπρωταγωνιστές του στο Beverly Hills εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και είπαν το δικό τους «αντίο» στον αγαπημένο τους Dylan.

Ο Brian Austin Green (aka David Silver) μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο του Luke Perry και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι έκανε όταν έμαθε για τον θάνατό του. «Ο Luke ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος. Ακόμη πενθώ γι’ αυτό, υπάρχει ένα μέρος μου που είναι συγκλονισμένο που μιλάω για τον Luke με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε ο Brian αρχικά και συνέχισε: «Όλοι γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε την απώλεια συμπρωταγωνιστών και φίλων, αλλά όχι τόσο σύντομα. Όχι στα 52. Όχι με έναν τόσο απότομο τρόπο.

Του έστειλα μήνυμα όταν πέθανε, γνωρίζοντας προφανώς ότι δεν μπορεί να μου απαντήσει. Αλλά μέχρι ένα σημείο ήλπιζα πως θα δω απάντηση, ή πως είναι κάπου εκεί έξω. Και ξέρω ότι είναι. Ξέρω ότι μας κοιτάζει και ξέρω πως χαμογελάει».

Τάδε έφη Brian Austin και τα δάκρυά μας έτρεξαν σαν ποτάμι.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr