Ελένη Χατζίδου: Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης και το δημόσιο παράπονο της τραγουδίστριας

Ελένη Χατζίδου: Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης και το δημόσιο παράπονο της τραγουδίστριας

Η Ελένη Χατζίδου είναι έγκυος και έξαλλη

Η Ελένη Χατζίδου ποτέ δεν έκρυψε την σχέση και τον έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου και τα σημερινά νέα σίγουρα βρίσκουν τη τραγουδίστρια πολύ πολύ χαρούμενη.
Η Χατζίδου σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και έκανε η ίδια την αποκάλυψη στις φίλες της:

«Η Ελένη Χατζίδου διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το είπε η ίδια σε αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο έγινε ένα κάλεσμα σε γνωστό καφέ στη Γλυφάδα. Προσκλήθηκαν μόνο δικοί της άνθρωποι και τους γλύκανε περισσότερο με τα νέα που είχε να τους ανακοινώσει. Τους είπε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τον Ετεοκλή Παύλου. Της ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ανακοίνωση αυτή βέβαια, έκανε έξαλλη την εγκυμονούσα τραγουδίστρια, η οποία με story της στο Instagram, απάντησε στο ρεπορτάζ της εκπομπής, επιβεβαιώνοντας μεν την είδηση, αφήνοντας όμως να φανεί και η δυσαρέσκειά της.



«Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός όπως είναι η εγκυμοσύνη ο ίδιος, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας ότι το έχει κάνει μόνος του επίσημα. Αφήστε τίποτα και για μας όταν έρθει η ώρα ρε παιδιά», έγραψε η τραγουδίστρια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr