Eurovision 2019: Απογοητευμένη η Τάμτα

Eurovision 2019: Απογοητευμένη η Τάμτα

Η  είδηση που τη στεναχώρησε

Την Κύπρο θα εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision η Τάμτα. Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Replay», το οποίο έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις μίας και θυμίζει πολύ το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα.

Οι φανς του θεσμού «σφάζονται» στα social media για το συγκεκριμένο τραγούδι και την ομοιότητά του με το Fuego ενώ οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν την Κύπρο ήδη μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Τι είναι εκείνο όμως που την έχει απογοητεύσει τόσο; Ποιο είναι το μελανό σημείο της Κυπριακής αποστολής στο Ισραήλ;

Η ανακοίνωση της αποστολής της Ελβετίας ήρθε και έφερε τα πάνω – κάτω στα σχέδια της Τάμτα. Η Σάσα Ζαν Μπατίστ, η ταλαντούχα σκηνοθέτης, η οποία πέρσι είχε αναλάβει και την Ελένη Φουρέιρα με το Fuego, εκτός από την επιμέλεια της σκηνικής παρουσίας της Τάμτα στο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί φέτος στο Ισραήλ, θα επιμεληθεί την σκηνική παρουσία και του Λούκας Χάνι που θα εκπροσωπήσει την Ελβετία και θεωρείται ένα από τα φαβορί της φετινής Eurovision. Ο τραγουδιστής θα ερμηνεύσει το «She got me», ένα latin pop τραγούδι και αναμένεται να δώσει «μάχη» για να βρεθεί στην κορυφή.