Η αποκάλυψη για την απόπειρα αυτοκτονίας που κλόνισε την οικογένεια του David Beckham

Πατούλια Κατερίνα
Η αποκάλυψη για την απόπειρα αυτοκτονίας που κλόνισε την οικογένεια του David Beckham

Η αποκάλυψη της απόπειρας έγινε από τον ίδιο τον εμπλεκόμενο

Πριν από μερικούς μόνο μήνες σε ενημερώναμε για το διαζύγιο στην ευρύτερη οικογένεια του David Beckham που αφορούσε στην αδερφή του Joanne Beckham.

Η Joanne, κομμώτρια στο επάγγελμα είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον 33χρονο πάλαι ποτέ παίκτη του Big Brother, Κris Donnelly με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη μαζί, την μικρή Peggy.

Την Peggy έχουμε δει πολλές φορές στο προφίλ του David, ο οποίος επισκέπτεται τακτικά την αδερφή του, ειδικά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, μιας κι εκείνη έχει πάρει την κηδεμονία της μικρής που είναι σήμερα ενός έτους.

Ο Donnelly λοιπόν, μίλησε στην Daily Mail και αποκάλυψε πως ο χωρισμός και η απομάκρυνση από την κόρη του τον έκαναν να φτάσει κοντά στον θάνατο, μιας και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο παίκτης αποκάλυψε πως αφού έβαλε μια φωτογραφία της Peggy κάτω από το μαξιλάρι του, πήρε πολλά παυσίπονα κ

Ο πρώην σύζυγος της αδερφή του Bechkam αποκάλυψε πως η οικογένεια Bechkam του απαγόρευσε να βλέπει την κόρη του κι εκείνος έσπευσε να δώσει τέλος στη ζωή του παίρνοντας παυσίπονα αλλά τελικά σώθηκε την τελευταία στιγμή.

H αδερφή του Beckham του είχε αρνηθεί πολλές φορές την επίσκεψη στο σπίτι που μοιράζονταν στο παρελθόν και την ευκαιρία να δει την κόρη του που ήταν μόλις 6 μηνών όταν αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο το καλοκαίρι του 2018 κι ο ίδιος ένιωθε πως ζει τον χειρότερο εφιάλτη του. Τελικά, μετά από μια σειρά posts στο Instagram που μιλούσε για την απόγνωσή του, ο Kris είδε και πάλι την κόρη του.

Ο Κris είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2009 να δώσει τέλος στη ζωή του, πιστεύοντας πως είναι καλύτερα να κοιμηθεί και να μην ξυπνήσει ποτέ ξανά.

DPG Network