Η ηθοποιός αποκάλυψε το τέλος του Game of Thrones κι έφαγε μεγάλο κράξιμο

Πατούλια Κατερίνα
Η ηθοποιός αποκάλυψε το τέλος του Game of Thrones κι έφαγε μεγάλο κράξιμο

Τι απαντά η star στις κατηγορίες που δέχεται;

Έντονη κριτική δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες του Game of Thrones ενώ μας χωρίζουν λίγες εβδομάδες από την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Κι ενώ όλοι θέλουν να μάθουν ποιος θα βρεθεί στο σιδερένιο θρόνο στο τέλος της σειράς, η Sophie Turner ή Sansa Stark όπως την ξέρουν οι θαυμαστές του GOT έδωσε την απάντησή της σε εκείνους που την κατηγορούν πως έχει αποκαλύψει το τέλος της σειράς σε πολύ κόσμο.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, η 23χρονη ηθοποιός που θα ντυθεί σύντομα νυφούλα, επέμεινε πως μόνο ο αρραβωνιαστικός της Joe Jonas έχει μάθει τι θα συμβεί στο τέλος:

«Ήμουν στο Twitter και διάβαζα τόσο κακά σχόλια για μένα και για το πώς έχω πει σε πολύ κόσμο τα πάντα για το τέλος. Η αλήθεια είναι πως μίλησα μόνο σε δύο άτομα και για να πω την αλήθεια δεν βλέπω ό,τι με αφορά στα κοινωνικά δίκτυα γιατί είναι μηνύματα μίσους κατά κύριο λόγο».



Όλη η κριτική και το κράξιμο στην Sophie ξεκίνησε όταν σε συνέντευξή της στο περιοδικό W είχε αποκαλύψει πως είναι πολύ κακή στο να κρατά μυστικά και είχε πει μεταξύ άλλων:

Οι άνθρωποι που με ξέρουν δεν μου αποκαλύπτουν τα μυστικά τους πια. Ακόμα και το τέλος του Game of Thrones το έχω αποκαλύψει σε αρκετό κόσμο