Γιατί ο πρίγκιπας Harry δεν φωτογραφίζεται ποτέ μόνος με τον George;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί ο πρίγκιπας Harry δεν φωτογραφίζεται ποτέ μόνος με τον George;

Τι λένε οι εμπειρογνώμονες;

Ο μέλλοντας μπαμπάς πρίγκιπας Harry απέχει μόλις μερικές εβδομάδες από το να πάρει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι, και μας έχει αποδείξει με τα χρόνια πως τα πάει πολύ καλά με τα παιδιά. Ο δούκας του Sussex έχει πάρα πολύ καλή σχέση με τα ανίψια του, όμως από ό,τι έχουμε δει φαίνεται πώς δεν φωτογραφίζεται ποτέ μόνος με τον πρίγκιπα George.

Το ερώτημα φυσικά είναι το γιατί συμβαίνει αυτό, και ευτυχώς υπάρχει απάντηση. Σύμφωνα με τους βασιλικούς συγγραφείς Kaitlin Menza και Lisa Ryan υπάρχει ένας λόγος που συμβαίνει αυτό. Μιλώντας στο Royally Obsessed ανέφεραν: Ποτέ δεν έχουμε δει τον Πρίγκιπα Harry να αλληλεπιδρά με τον Πρίγκιπα George. Ποτέ δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί. Και αυτό δεν οφείλεται σε ένταση με τον πεντάχρονο ανιψιό του. Αντιθέτως νομίζω ότι ήταν σκόπιμο, επειδή ο Harry ήταν single και δεν ήθελαν να τον παρουσιάζουν σαν τον θλιμμένο εργένη που παίζει με ένα μωρό στο γρασίδι. Ποτέ δεν το βλέπουμε αυτό».

Μπορεί να μην τους έχουμε δει ποτέ μαζί, όμως υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που έχουν απαθανατιστεί σε ομαδικές φωτογραφίες ή με άλλα μέλη της οικογένειας. Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως ο Harry έχει άψογη σχέση με τα ανίψια του και τα λατρεύει.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr