Είναι αυτή η πιο απογοητευτική εμφάνιση της Khloe Kardashian ever;

Είναι αυτή η πιο απογοητευτική εμφάνιση της Khloe Kardashian ever;

Από εμάς είναι σίγουρα "όχι"

Τα μέλη της οικογένειας Kardashian φημίζονται για πολλά πράγματα, όμως τα τελευταία χρόνια το σήμα κατατεθέν τους είναι το σώμα τους και η εμφάνισή τους. Υπάρχουν φορές που μας εντυπωσιάζουν, υπάρχουν και φορές που η απογοήτευσή μας φτάνει στο κόκκινο. Και μετά την τελευταία εμφάνιση της Khloe Kardashian τα σχόλια μας δεν ήταν και ιδιαίτερα θετικά.

Η 34χρονη reality star παρευρέθηκε στο πάρτι για τα 75α γενέθλια της Diana Ross, την οποία και θέλησε να τιμήσει υιοθετώντας ένα look όμοιο με εκείνο της τραγουδίστριας. Εκτός από το χρυσό μακρύ φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ και το αποκαλυπτικό σκίσιμο που επέλεξε να φορέσει, η Khloe έκανε και τα μαλλιά της όλα σγουρά –κάτι σαν αφάνα- προκειμένου να ολοκληρώσει το look της.

Και δεν θα σου το κρύψουμε μας απογοήτευσε ιδιαίτερα, αφού η συνολική της εικόνα με αυτό το μαλλί, με αυτό το make-up look και αυτό το φόρεμα ήταν κάπως υπερβολική και ίσως τρομακτική. Φυσικά το σώμα της ήταν πραγματικά άψογο, όμως το make-up look της σε συνδυασμό με αυτό τον απίστευτο όγκο στα μαλλιά της την έκανε να δείχνει πρησμένη και δεν τη κολάκευε καθόλου.


https://www.instagram.com/p/BvhAmNfnVBP

Από εμάς είναι σίγουρα όχι, τουλάχιστον όσον αφορά την εμφάνισή της από το λαιμό και πάνω. Εσύ τι λες; Της ταίριαζε αυτό το hairlook;


https://www.instagram.com/p/Bvg_brngFt_

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr