Ετοιμάσου να λιώσεις! Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όπως δεν τον έχεις ξαναδεί

Ετοιμάσου να λιώσεις! Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όπως δεν τον έχεις ξαναδεί

Οι φωτογραφίες που θα σε κάνουν να τον αγαπήσεις (ακόμα περισσότερο)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας ηθοποιός, σκηνοθέτης και σκηνογράφος, που βρίσκεται πίσω από μεγάλες ελληνικές παραγωγές. Ξεκίνησε την πορεία του στην τηλεόραση το 1992, όταν εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Οι Απαράδεκτοι» κι έκτοτε ακολούθησαν πέντε σειρές που είχαν, μάλιστα, δικό του σενάριο. Τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τις ταινίες που φτιάχνει, οι παραγωγές των οποίων είναι ο,τι κοντινότερο σε αυτές του Hollywood έχουμε αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα.

Ο Παπακαλιάτης, εκτός από το ταλέντο του στην υποκριτική και τη σκηνοθεσία, φημίζεται και για την κλασική του γοητεία, που έχει σαγηνεύσει ιδιαίτερα το γυναικείο του κοινό.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες με τον ίδιο και τα αδέρφια του από όταν αυτοί ήταν μικροί. Ο Παπακαλιάτης έχει δύο αδερφούς, τον Στέφανο και τον Φίλιππο, και μία αδερφή, τη Νάρα.

Στο υλικό που μοιράστηκε με τους followers του δείχνει να περνάνε μαζί ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές και να απολαμβάνουν την παιδική ηλικία στο έπακρο.

Δες τις φωτογραφίες του Χριστόφορου με τα αδέρφια του στη gallery που ακολουθεί.