Οι κατηγορίες δεν τη αγγίζουν: Δες την Amber Heard μαζί με τον νέο της σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι κατηγορίες δεν τη αγγίζουν: Δες την Amber Heard μαζί με τον νέο της σύντροφο

Η κόντρα με τον Johnny Depp συνεχίζεται

Μια νέα κόντρα έχει ξεκινήσει του τελευταίους μήνες στο Hollywood και αυτή τη φορά δεν αφορά τους Brangelina. Johnny Depp και Amber Heard βρίσκονται σε δύσκολα νερά, αφού ο 55χρονος ηθοποιός κατηγορεί την 32χρονη πρώην του για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας αποζημίωση παράλληλα 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε πως η καταγγελία της για ενδοοικογενειακή βία ήταν μια «περίτεχνη και καλοστημένη φάρσα» και ουδέποτε άπλωσε χέρι επάνω της, σε αντίθεση με εκείνη. Η Amber από την άλλη δεν έχει αφήσει τη διαμάχη αυτή να επηρεάσει την προσωπική της ζωή, και αυτό ήταν ολοφάνερο στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε παρέα με τον νέο της φημολογούμενο σύντροφο, Andy Muschietti.

Ο 45χρονος σκηνοθέτης του It φαίνεται να είναι το νέο παιχνίδι της Amber Heard, η οποία έδειχνε πολύ ενθουσιασμένη σε αυτή την έξοδο μαζί του.. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε μαζί το ζευγάρι μετά την ανακοίνωση πως βγαίνουν. Όπως μπορείς να διακρίνεις ωστόσο, η Amber δεν έδειχνε και πολύ ενοχλημένη από το όλο σκηνικό.


https://www.instagram.com/p/BvtOYjVBqJg