Αποκάλυψη: Ο Χάμπος ξαναμπήκε στο Master Chef αλλά μην βιαστείς να χαρείς

Πατούλια Κατερίνα
Αποκάλυψη: Ο Χάμπος ξαναμπήκε στο Master Chef αλλά μην βιαστείς να χαρείς

O Χαράλαμπος επέστρεψε στο Master Chef αλλά μην βιαστείς να χαρείς 

Το Twitter πήρε φωτιά χθες βράδυ, με την επιστροφή του Εν Κουλί, του Κύπριου παίκτη Χαράλαμπου Κοτσώνη στο Master Chef 3!

Κράτα όμως μικρό καλάθι γιατί ο Χαράλαμπος μπήκε και πάλι στο παιχνίδι στη δεύτερη ευκαιρία αλλά αυτή τη φορά δεν θα μείνει για πολύ μέσα.

Πετύχαμε τον Χάμπο στο κέντρο την Κυριακή (30/3/2019) όπου προσπαθούσε να απολαύσει το brunch του σε γνωστό καφέ του κέντρου, θέλοντας εμφανώς να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Σύντομα, κι ενώ ο κόσμος μαζευόταν, έφυγε από το μαγαζί.

Γνωρίζουμε άλλωστε πως τα γυρίσματα του παιχνιδιού προηγούνται τουλάχιστον 2 εβδομάδες από τα επεισόδια που βλέπουμε στην τηλεόραση, οπότε στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και πάλι τους κριτές να διώχνουν δεύτερη φορά το Χαράλαμπο από το παιχνίδι.

Yπάρχει κι ένα ακόμα λάθος που έκανε ο ίδιος ο παίκτης. Στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, είχε λανθασμένα ποστάρει ένα story, χθες, λίγες ώρες, περίπου έξι, πριν την προβολή του επεισοδίου που τον ξαναέβαζε στο Master Chef. Το story ήταν ένα αστείο ποστ για τον ίδιο και τον Παντελή! Δες το παρακάτω.