Jennie Garth: Η απάντησή της στα σχόλια για τις πλαστικές ήταν απλά επική

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Jennie Garth: Η απάντησή της στα σχόλια για τις πλαστικές ήταν απλά επική

Δες τι απάντησε η ηθοποιός

Η Jennie Garth ήταν ο στόχος των social media troll αυτή την εβδομάδα, αφού της επιτέθηκαν για μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της, με την συμπρωταγωνίστρια και φίλη της, Tori Spelling. Η 46χρονη ηθοποιός κατηγορήθηκε στα σχόλια πως έχει κάνει πάρα πολλά botox που δεν χρειαζόταν, και πως πια είναι αγνώριστη.

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε την πρωταπριλιά μια φωτογραφία με την Tori γράφοντας στο caption: «Δουλεύοντας με τη “σύνεργό μου στο έγκλημα”». Οι δύο φίλες βρέθηκαν μαζί στο Ισραήλ για μια φωτογράφιση παιδικών ρούχων κι από εκεί ανέβασε και την φωτογραφία που δημιούργησε αφορμή για πολλούς κακοθελητές να πετάξουν την κακία τους.

Μπορεί να υπήρχαν και θετικά σχόλια, όμως δεν έλειψαν κι εκείνα που ρωτούσαν τι έχει συμβεί στα πρόσωπά τους, λέγοντας επίσης πως πρέπει να σταματήσει τα botox και πως είναι πραγματικά αγνώριστη. Η Jennie βέβαια δεν άφησε χωρίς απάντηση τα σχόλια (τόσο τα καλά, όσο και τα κακά), γράφοντας ευχαριστώ σε αυτούς που την έλεγαν αγνώριστη και δίνοντας μια επική και απίστευτα ικανοποιητική απάντηση σε έναν fan που της έγραψε πως δείχνει ψεύτικη. «Θεέ μου δείχνεις τόσο ψεύτικη», της έγραφε στο σχόλιο με τη Jennie να απαντά: «Όχι είμαι άνθρωπος». Εμείς πάντως πιστεύουμε πως παραμένει μία πραγματικά όμορφη γυναίκα.

Δες τη φωτό τους στη gallery και πες μας, πιστεύεις κι εσύ πως ήταν αγνώριστη;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr