Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή

Όσα παραδέχτηκε η Καινούργιου για την προσωπική ζωή της

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Κι ενώ οι φήμες της θέλουν ζευγάρι με γνωστό εφοπλιστή, η παρουσιάστρια θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει τονίζοντας:

«Πολλές φορές, υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα μου, και μου χρεώνονται, κι όλο αυτό επειδή είμαι ελεύθερη ακόμα και δεν έχω φτιάξει τη ζωή μου».

Όσο για τις παλαιότερες σχέσεις της, η 33χρονη παρουσιάστρια μίλησε ειλικρινά και παραδέχτηκε τα λάθη της:

«Θεωρώ ότι αν θες κάτι να προφυλάξεις, μπορείς. Έχω πάρει μια απόφαση, να μην ξαναμιλήσω για την προσωπική ζωή μου, θέλω να εξαφανιστώ από αυτό. Στο παρελθόν έχω κάνει πολύ μεγάλα λάθη…. Σημείωσε την ώρα και τη μέρα, από την Κατερίνα ποτέ ξανά τέτοιες δηλώσεις.

Ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα, είμαι ένα κορίτσι πολύ ρομαντικό, την πατάω και πληγώνομαι εγώ στο τέλος... Έχω πάει σε ψυχολόγο, σε life coach και νιώθω ότι τελευταία είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου».

Μήπως όμως ο γάμος αγχώνει την Κατερίνα; Τι παραδέχτηκε η ίδια;

«Δεν έχω το άγχος του γάμου, θέλω να ερωτευτώ πολύ και να δημιουργήσω οικογένεια με έναν άνθρωπο που θα αγαπήσω πολύ», έχω φτάσει στα 33 και σκέφτομαι γιατί δεν έχει εμφανιστεί το άλλο μου μισώ, θέλω να κάνω πράγματα με τον άνθρωπό μου, θέλω να κοιμηθώ μαζί του, θέλω να μου συμβεί, εύχομαι να μου συμβεί.

Θέλω έναν άνθρωπο να δει πραγματικά την ψυχή μου. Έχω κάνει λάθος επιλογές, ήμουν παρορμητική. Είχα κάποιες σχέσεις, δύο ήταν γνωστές, τιμώ τους ανθρώπους που ήμουν μαζί αλλά θέλω το 2019 να γίνουν όσα θέλω».



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr