Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Η υπέροχη ανάρτηση που συγκίνησε όλο το Instagram

Νατάσσα Σχοινά
Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Η υπέροχη ανάρτηση που συγκίνησε όλο το Instagram

Τι ζητάνε από τον κόσμο;

Πλέον, η γέννηση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας βρίσκεται λιγότερο από έναν μήνα μακριά κι όλοι ανυπομονούν να μάθουν λεπτομέρειες για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν: Το μέρος που έχει επιλέξει να γεννήσει η Meghan Markle, το φύλο του μωρού, το είδος της γέννας, τα ρούχα που θα φορέσει, και άλλα πολλά.

Πρόσφατα, η Meghan κι ο Πρίγκιπας Harry άνοιξαν έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου ξεκίνησαν να μοιράζονται με το κοινό φωτογραφίες και υλικό από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις και η τελευταία ανάρτησή τους έκανε όλο τον Instagram να συγκινηθεί.

Ποιά ήταν αυτή; Το ζευγάρι έκανε παράκληση στο κοινό να σταματήσει να στέλνει δώρα για το μωρό τους και αντ' αυτού να κάνει τα χρήματα που ήθελε να αφιερώσει δωρεές σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι απίστευτα ευγνώμονες για τη διάχυτη αγάπη και υποστήριξη κατά την προσμονή της γέννησης του πρώτου τους παιδιού. Όσον αφορά στην αποστολή δώρων, το ζευγάρι έχει σχεδιάσει από καιρό να παροτρύνει τα μέλη του κοινού να κάνουν δωρεές σε επιλεγμένες φιλανθρωπίες για παιδιά και γονείς που έχουν ανάγκη. Αν έχετε ήδη κάνει δωρεά, το ζευγάρι σας στέλνει τα μεγαλύτερα ευχαριστώ του. Αν το σκέφτεστε, σας ζητάνε να σκεφτείτε τους παρακάτω οργανισμούς που έχουν διαλέξει, τα οποία θα επισημάνουμε εδώ μέσα στις επόμενες μέρες:

@thelunchboxfund
@littlevillagehq
@wellchild
@baby2baby

Ο Δούκας και η Δούκισσα παραμένουν ευγνώμονες για τις θερμές ευχές και την καλοσύνη σας κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης περιόδου της ζωής τους. Ευχαριστούμε που μοιράζετε την αγάπη»

https://www.instagram.com/p/Bv4Ou8nBFDE/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading