Oops! Η Serena Williams αποκάλυψε άθελά της το φύλο του μωρού της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops! Η Serena Williams αποκάλυψε άθελά της το φύλο του μωρού της Meghan Markle

Αυτό δεν κατάλαβες κι εσύ;

Μόλις εχθές μάθαμε την πιο ανατρεπτική ίσως είδηση σχετικά με την εγκυμοσύνη της Meghan Markle, και αυτό δεν ήταν άλλο από το ότι το royal ζευγάρι της καρδιάς μας σύμφωνα με τα καινούργια στοιχήματα των τελευταίων ημερών περιμένει κοριτσάκι. Και είναι ανατροπή γιατί τους τελευταίους μήνες είχαμε πια πειστεί πως η δούκισσα του Sussex περιμένει αγόρι.

Και αν ακόμη έχει αμφιβολίες σχετικά με τα δημοσιεύματα και τα στοιχήματα, ίσως η Serena Williams σε πείσει με τις δηλώσεις της. Η γνωστή αθλήτρια τένις μάλλον αποκάλυψε κατά λάθος πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry πράγματι περιμένουν αγόρι. Η 37χρονη επαγγελματίας τενίστρια, η οποία είναι η μητέρα της ενός έτους Alexis Olympia, έδωσε μία συνέντευξη στο E! News αυτή την εβδομάδα και της ζήτησαν να δώσει τις δικές της συμβουλές στις νέες μανούλες.

Αυτή ήταν και η στιγμή που η Serena αναφέρθηκε σε μια φίλη της που είναι έγκυος αυτήν τη στιγμή - και αναφέρθηκε στο μωρό της φίλης της ως «αυτή». Λέγοντας λοιπόν τη συμβουλή της, η Serena είπε: «Αποδεχτείτε τα λάθη σας και μην περιμένετε να είστε τέλειες. Πιέζουμε πάρα πολύ τους εαυτούς μας. Η φίλη μου είναι έγκυος και λέει συνεχώς “Ω, το παιδί μου θα κάνει αυτό”, και την κοιτάζω απλά και της λέω:«Όχι, δεν θα το κάνει (No, she's not)».

Προσπάθησε βέβαια να αλλάξει την πρόταση της αναφερόμενη στη φίλη της και όχι στο μωρό, όμως δεν μας έπεισε και πολύ, αφού ήδη μας έβαλε την υποψία. Και ενώ η Serena δεν κατονόμασε ποια είναι η έγκυος φίλη της, ο κλήρος και οι υποψίες πέφτουν ξεκάθαρα στη Meghan Markle, αφού και είναι η πιο γνωστή έγκυος κολλητή της και της διοργάνωσε το baby shower.



Μένει απλά να δούμε αν όντως ισχύει ή το είπε απλά για να μας αποπροσανατολίσει και πάλι και να ξαφνιαστούμε μόλις μάθουμε τελικά τι είναι το μωρό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr