Δύσκολες ώρες για την Angelina Jolie

Δύσκολες ώρες για την Angelina Jolie

Τι συμβαίνει στη διάσημη ηθοποιό;

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Angelina Jolie σχεδόν τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Brad Pitt. Κι ενώ εχθές διαβάζαμε πως ο 54χρονος ηθοποιός είναι έξαλλος μαζί της που δεν συμβιβάζεται προκειμένου να μπει πια ένα τέλος, σήμερα μαθαίνουμε πως η Angie κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να τελειώσει αυτό το πράγμα ανάμεσά τους.

Μάλιστα πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στην 43χρονη ηθοποιό αναφέρει πως δεν προσπαθεί να δυσκολέψει την κατάσταση για τον Brad Pitt, απλά θέλει να είναι δίκαιη τόσο για εκείνη, όσο και για τα παιδιά της. Αγωνίζεται για να αφήσει πίσω της οποιαδήποτε παρατεταμένη δυσαρέσκεια υπάρχει με τον Brad και θέλει να μετακομίσει σε ένα μέρος θεραπείας, αγάπης και συγχώρεσης για τη σχέση της και τον αποτυχημένο γάμο της με τον Brad Pitt.

Μερικές φορές όμως νιώθει πως αφήνει στην άκρη την καριέρα της για να μπορέσει ο Brad να ακολουθήσει τα project που του αρέσουν. Δεν προσπαθεί να είναι κακιά, καταλαβαίνει τις απογοητεύσεις και τα νεύρα του πρώην συζύγου της, ωστόσο, προσπαθεί μόνο να προστατεύσει τον εαυτό της και τα παιδιά της, και θέλει κι εκείνη να ολοκληρωθούν επιτέλους οι διαδικασίες του διαζυγίου που τόσο τους έχει ταλαιπωρήσει.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr