Πάνος, Σπυριδούλα ή Σταμάτης: Ποιος αποχώρησε από το Master Chef

Πατούλια Κατερίνα
Πάνος, Σπυριδούλα ή Σταμάτης: Ποιος αποχώρησε από το Master Chef

Ακόμα μία Παρασκευή, ακόμα μία αναπάντεχη αποχώρηση

Μια επεισοδιακή ψηφοφορία έφερε μεγάλη αναταραχή και αναπάντεχα συναισθήματα στην επιφάνεια. Τελικά, μετά την ψηφοφορία, η Σπυριδούλα και ο Πάνος ολοκλήρωσαν την τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση μαζί με τον Σταμάτη που είχε αυτοπροταθεί.

Ο μαγειρικός αγώνας αυτής της ημέρας, με ένα πιάτο αντιγραφής από τον γνωστό σεφ Δήμο Μπαλόπουλο, θα στιγματίσει για αρκετό καιρό τους παίκτες, που θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό. Το σημερινό πιάτο αντιγραφής; Κουνουπίδι με Μορχέλες, Φουντούκι και Περγαμόντο.

Ο Σταμάτης από νωρίς αποφάσισε πως θα καταστρέψει το πιάτο του, εικόνα, που θύμισε περισσότερο οικειοθελή αποχώρηση, παρά αγώνα παραμονής στον διαγωνισμό.

Ο Σταμάτης τα έκανε όλα λάθος με σκοπό να αποχωρήσει και να επιστρέψει στους φίλους του, Σπυριδούλα και Πάνο να προχωρήσουν στο παιχνίδι. O ίδιος μιλώντας στους κριτές άφησε αιχμές για το πώς παίζεται φέτος το παιχνίδι και για την εικόνα του κακού που έχει περάσει προς τα έξω.

Λίγο αργότερα ο Ζαχίρ αποκάλυψε πως ο Σταμάτης ήταν στεναχωρημένος για την εικόνα που είχε ο κόσμος έξω για εκείνον, γι' αυτό κι αποφάσισε να αποχωρήσει.