Εβελίνα Σκίτσκο-GNTM: Δες τον νέο κούκλο σύντροφό της

Εβελίνα Σκίτσκο-GNTM: Δες τον νέο κούκλο σύντροφό της

Με ποιον γοητευτικό άντρα είναι in love το κορίτσι του GNTM;

Εκείνη είναι ήδη μαμά αλλά έχει ξεκαθαρίσει πως οι σχέσεις της με τον μπαμπά της κόρης της είναι πλέον φιλικές. Το όνομά της μετά τη συμμετοχή της στο Greece's Next Top Model άγγιξε την κορυφή και εκείνες γνωρίζει καλά πώς να κλωτσάει την μπάλα. Και αυτό είναι ένα από τα νέα ζευγάρια της showbiz.



Η Εβελίνα Σκίτσκο και Ο Ευγένιος Αντωνίου, ποδοσφαιριστής στην Κύπρο είναι μαζί. Και έχουμε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία. Φαίνονται αρκετά ερωτευμένοι και περιμένουμε να δούμε και άλλες κοινές εμφανίσεις από αυτούς τους δύο.

Η όμορφη παίκτρια του GNTM δήλωσε πρόσφατα:

«Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 18 χρονών παιδί. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο. Γνώριζα ότι με τον Ανδρέα δεν θα μπορούσα να κάνω οικογένεια. Δεν ταιριάζαμε τόσο ως χαρακτήρες. Όταν είδα ότι συνεχίσαμε να μην πηγαίνουμε καλά, τότε πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Μεγάλωσα μόνη με τη μαμά μου. Οπότε γνώριζα πως ό,τι και να συμβεί, θα μπορέσω να σταθώ. Χώρισα με τον Ανδρέα όταν το παιδί ήταν λιγότερο από τριών μηνών. Όταν έχεις ένα τέτοιο πρότυπο, όπως η μαμά μου, που έχει περάσει πολλά και πάντα ήταν μόνη, λες πως όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω στο μυαλό μου να ξαναφτιάξω σύντομα τη ζωή μου»