Kate και William: Διαψεύδουν τον χωρισμό με κοινή εμφάνιση με τους νέους κολλητούς τους

Πατούλια Κατερίνα
Kate και William: Διαψεύδουν τον χωρισμό με κοινή εμφάνιση με τους νέους κολλητούς τους

Το ζευγάρι έκανε μια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά του

Δεν λένε να κοπάσουν στη Βρετανία οι φήμες για την απιστία του πρίγκιπα William με την μαρκησία Rose Hanbury και ο δεύτερος διάδοχος του βρετανικού θρόνου αποφάσισε να διαλύσει κάθε φήμη χωρισμού από την Kate Middleton με μια κοινή εμφάνιση με τα παιδιά τους.

Ο William μαζί με την Kate, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα George εμφανίστηκαν μόλις χθες στο Burnham Market στις διεθνείς δοκιμές ιππασίας όπου αγωνιζόταν η Zara Tindall, η ξαδέρφη του πρίγκιπα.

Η οικογένεια του William κάνει πια κολλητή παρέα με την Zara και τις κόρες της και φυσικά τον σύζυγό της και παίκτη του ράγκμπι, ο οποίος ανέλαβε να κουβαλήσει στις πλάτες του τον πρίγκιπα Γεώργιο, ο οποίος απολάμβανε τη βόλτα με ένα σπαθί στο χέρι.

Ο πρίγκιπας William είχε αναλάβει την μεγάλη κόρη της ξαδέρφης του, Mia Tindall η οποία δεν σταματούσε να του τραβάει τα αυτιά όσο εκείνος την μετέφερε στους ώμου του.


https://www.instagram.com/p/BwNsJHXgIPH/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Όσο για την Kate, δεν σταματούσε να χαμογελά έχοντας στους ώμους της την κόρη της Charlotte

Οι Cambridges και οι Tindalls έχουν έρθει πολύ κοντά τελευταία και η στήριξη στη Zara πάλαι ποτέ Phillips και νυν Tindall, αγαπημένη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν επιβεβλημένη, καθώς η πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια που έχει κερδίσει και ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες, είχε ένα άσχημο ατύχημα την περασμένη χρονιά, πέφτοντας από το άλογό της.
Zara και Κate είναι συνομήλικες, 37 ετών και οι δύο και μάρτυρες ανέφεραν πως οι royals δεν σταματούσαν να ζητωκραυγάζουν για χάρη της Zara.