Η κολλητή της Kim Kardashian και οι φήμες περί σχέσης με τον πρώην σύζυγό της reality star

Η κολλητή της Kim Kardashian και οι φήμες περί σχέσης με τον πρώην σύζυγό της reality star

Τι συνέβη εδώ;

Εάν γνωρίζεις καλά την Kim Kardashian, τότε θα ξέρεις πως ο Kanye West δεν είναι ο μόνος άντρας που έχει παντρευτεί στη ζωή της. Στις 20 Αυγούστου του 2011 η reality star παντρεύτηκε με τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries, με τον οποίο όμως ο γάμος της έληξε κάπως άδοξα. Έπειτα από 72 ημέρες εκείνος της ζήτησε διαζύγιο και κάπως έτσι χώρισαν.

Η κολλητή της Kim Kardashian λοιπόν, Larsa Pippen, που έχει χωρίσει με τον επί χρόνια σύζυγό της Scottie, λίγο έλειψε να βγει ζευγάρι με τον πρώην σύζυγο της Kim. Η star πήγε στο φεστιβάλ Coachella και μια συνάντηση που είχε με τον Kris, σχεδόν μετατράπηκε σε σχέση. Το UsWeekly ήταν αυτό που κυκλοφόρησε πρώτο την είδηση, αναφέροντας, πως έχουν απαθανατιστεί μαζί στην VIP περιοχή μαζί με μία ομάδα ανθρώπων, συμπληρώνοντας πως μιλούσαν και στεκόταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο.

Ο Perez Hilton λοιπόν ανέβασε στο Instagram account του ένα post για τους δυο τους γράφοντας: «Έχουμε άλλη μια παρόμοια κατάσταση όπως τότε με τη Jordyn Woods;», με τη Larsa Pippen φυσικά να απαντάει: «Όλη η συνάντηση κράτησε 3 λεπτά. Μου είπε ότι γνώριζε τον Scottie από τα 14 του και πως τον αγαπάει και απλά συμφώνησα μαζί του».

Και κάπως έτσι διέψευσε τις ανυπόστατες –αν θες- φήμες που την ήθελαν να φλερτάρει με τον πρώην της κολλητής της.

Δες τη φωτό με τα σχόλια στη gallery.