Πρίγκιπας George: Ποιο παρατσούκλι του έχουν δώσει οι συμμαθητές του

Πατούλια Κατερίνα
Πρίγκιπας George: Ποιο παρατσούκλι του έχουν δώσει οι συμμαθητές του

Ο πρίγκιπας είναι αγαπητός σε όλους τους συμμαθητές του

Μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες του πρίγκιπα George είναι να πηγαίνει στο σχολείο και φαίνεται πως οι φίλοι του στο νήπιο του έχουν βγάλει ένα ωραίο παρατσούκλι. Γιατί όλοι έχουμε περάσει από το σχολείο, πρίγκιπες και μη και σίγουρα είχαμε ένα ωραίο παρατσούκλι.

Σύμφωνα με τον πατέρα ενός από τους συμμαθητές του George, ο μικρός πρίγκιπας είναι πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους συμμαθητές του και κανείς δεν ασχολείται με το ποια είναι η οικογένειά του.

Ο George τον οποίο αφήνει είτε ο μπαμπάς του πρίγκιπας William είτε η μαμά του Kate Middleton κάθε πρωί στο σχολείο, έχει το παρατσούκλι P. G (πι τζέι). Και μπορεί να μην έχει κανονικό επώνυμο, στο σχολείο πάντως ο 5χρονος ακούει και στο όνομα George Cambridge.

Σε ποιο σχολείο πηγαίνει όμως ο πρίγκιπας; Μιλάμε για το Thomas’s Battersea’s, βασικό μότο του οποίου είναι το Be Kind, να είσαι ευγενικός δηλαδή. Στο σχολείο αυτό, πέραν από τις δραστηριότητες μέσα στο κτήριο, λαμβάνουν χώρα και πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες όπως η κηπουρική, η φιλοσοφία ενώ τα δίδακτρα φτάνουν τουλάχιστον τα 24.000 δολάρια ετησίως.



Πηγή του royal περιβάλλοντος ανέφερε πως ο William και η Kate ήθελαν ο γιος τους αλλά και όλα τους τα παιδιά να ανοίξουν τα φτερά τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος και το συγκεκριμένο σχολείο είναι ιδανικό για κάτι τέτοιο.