Η τηλεοπτική Sansa τρολάρει άγρια την πρώτη φορά της Aria άκα Maisie Williams στο Game of Thrones

Πατούλια Κατερίνα
Η τηλεοπτική Sansa τρολάρει άγρια την πρώτη φορά της Aria άκα Maisie Williams στο Game of Thrones

Η Arya έκανε σεξ και η Sophie τρολάρει

Είμαστε σίγουρες πως μέχρι την στιγμή αυτή, που διαβάζεις τις αράδες τούτες, γνωρίζεις πολύ καλά πως στο δεύτερο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, η υποτίθεται έφηβη Arya Stark, κατά κόσμον Maisie Williams που είναι 22 ετών στην πραγματικότητα, έκανε σεξ για πρώτη φορά (στα social θα δεις πως η Άρια έγινε γυναίκα) λίγο πριν τη μεγάλη μάχη με τους νεκρούς, με τον Gendry (Joe Dempsie), μπάσταρδο γιο του πάλαι ποτέ βασιλιά Robert.

H σκηνή έγινε viral, τα σχόλια τόσο θετικά όσο και αρνητικά ήταν πολλά αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε το τρολάρισμα που δέχτηκε η Maisie Williams από την 23χρονη τηλεοπτική Sansa άκα Sophie Turner με την οποία είναι κολλητές.

Με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, η τηλεοπτική αδερφή της Aria τρόλαρε την πρώτη φορά της Williams αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Για να τιμήσει το Πάσχα, το Game of Thrones ήθελε μια ιστορία με ένα κουνελάκι που πηδά». Για να μην σου προδώσουμε περισσότερα, δες το παρακάτω tweet της Sophie που επίσης έγινε viral.



Σε ένα κείμενο διθύραμβο της Teen Vogue USA, που δημοσιεύτηκε προς τιμήν της πρώτης φοράς της Arya Stark, οι συντάκτες λένε όσα θα θέλαμε να πούμε κι εμείς:

«Η πρώτη φορά της Arya είναι από τις σπάνιες εκείνες περιπτώσεις που το GoT επικεντρώνεται στην γυναικεία απόλαυση και που το σεξ δεν χρησιμοποιείται ως όπλο. Έχουμε δει πολλές ισχυρές γυναίκες του show να επιβιώνουν μετά από βιασμό ή απόπειρα βιασμού ή να υποφέρουν στα χέρια ενός άντρα και θα πρέπει όλοι να γιορτάσουμε την πρώτη φορά της Arya. Ναι, η Arya Stark όπως τόσα έφηβα κορίτσια έκανε σεξ»!