Η Λάουρα Νάργες θα παρουσιάσει το My Style Rocks;

Η Λάουρα Νάργες θα παρουσιάσει το My Style Rocks;

Ανατροπή στην εκπομπή

Το My Style Rocks έριξε αυλαία πριν από περίπου τρεις μήνες, και μπορεί να υπάρχει ακόμη χρόνος για τη νέα τηλεοπτική χρονιά και τη σύσταση των εκπομπών, όμως οι υπεύθυνοι του καναλιού αναζητούν ήδη την παρουσιάστρια της εκπομπής για την επόμενη σεζόν.

Αρχικά όλοι πίστευαν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι αυτή που θα παρουσιάζει και του χρόνου την εκπομπή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση γι’ αυτό. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έγιναν και τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν η Queen Dina δεν πήρε την σκυτάλη για την τρίτη σεζόν της εκπομπής, παρά τις διαφωνίες που υπήρχαν ανάμεσα στους υπεύθυνους του καναλιού και της παραγωγής.

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησαν οι συζητήσεις με ένα άλλο πρόσωπο, φρέσκο, νεαρό και πολύ παιχνιδιάρικο. Πληροφορίες και ρεπορτάζ που πραγματοποίησε η ομάδα της εκπομπής της Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε πως την θέση της Κωνσταντίνας θα πάρει η Λάουρα Νάργες, η οποία βρίσκεται ένα βήμα από την οριστική συμφωνία και υπογραφή.

Αναμένουμε λοιπόν, την ενημέρωση που θα μας επιβεβαιώνει με σιγουριά πως η Λάουρα θα είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Δες στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν.