Σίσσυ Χρηστίδου: Οι νέες της δηλώσεις για τον Θοδωρή και τον γάμο τους

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι νέες της δηλώσεις για τον Θοδωρή και τον γάμο τους

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το απόγευμα της Τρίτης η είδηση πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Η κοινή ανακοίνωση τους στο Instagram πάγωσε τα social media και για να είμαστε ειλικρινείς ακόμη δεν το έχουμε πιστέψει.

Η απορία μας κατατρώει και περιμένουμε μία δήλωση, ένα post ή έστω κάτι που να εξηγεί την αιτία του χωρισμού τους. Και αυτή η «απάντηση» ήρθε από την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μίλησε στο περιοδικό «ΤΗΛΕΡΑΜΑ» και την Αθηνά Ζαχαράκη και είπε: «Σε όλες τις σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές είτε επαγγελματικές είτε συζυγικές, το νούμερο ένα συστατικό είναι ο σεβασμός» δήλωσε.

Η ερώτηση που της είχε τεθεί ήταν η εξής: Ποια πιστεύετε πως είναι η μαγική «κόλλα» που μπορεί να κρατήσει έναν γάμο;


«Θα ήταν αστείο να κρύβω πράγματα όταν επιδιώκω την αληθινή και άμεση σχέση με το κοινό τόσο στην τηλεόραση, όσο και στα social media. Είναι κάτι που συνεπάγεται η δουλειά μας. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει για μας και αυτή τη σχέση τη χτίζεις με τα χρόνια. Μοιράζομαι αρκετά, στο πλαίσιο όμως που αυτό προστατεύει την οικογένεια και δεν εκθέτει τα παιδιά μας».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Σίσσυ και η πρώτη «αντίδραση» μετά την ανακοίνωση. To περιοδικό κυκλοφόρησε σήμερα ενώ τη συνέντευξη την είχε δώσει λίγες ώρες ή και μέρες πριν το post sto instagram. Βέβαια και πάλι η απορία μας δεν έχει λυθεί, όμως αρκούμαστε σε αυτό για την ώρα.