Γεννάει η Meghan Markle; Οι δημοσιογράφοι έξω από το Frogmore και ο αναβρασμός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γεννάει η Meghan Markle; Οι δημοσιογράφοι έξω από το Frogmore και ο αναβρασμός

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Και με αυτό το δημοσίευμα που είδαμε σήμερα, μπορούμε επιτέλους να ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας. Η Meghan Markle γεννάει από στιγμή σε στιγμή και οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη μαζευτεί έξω από το Frogmore Cottage. Όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει η δούκισσα του Sussex θα γεννούσε τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου και αυτό φαίνεται να συμβαίνει τελικά.

Υπήρξαν φορές που πιστέψαμε πως η Meghan Markle έχει ήδη γεννήσει και αυτό γιατί τα στοιχεία που κυκλοφορούσαν έδεναν τέλεια με το κάθε σκηνικό, οπότε κι εμείς δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να το πιστέψουμε. Ωστόσο η δούκισσα του Sussex ήταν τυπικότατη στο ραντεβού της με τη γέννα και κάπως έτσι φαίνεται πως σε λίγες ώρες θα έχουμε καλωσορίσει ήδη τον διάδοχο.

Στο Instagram κυκλοφορεί ήδη εδώ και κάποιες ώρες από εκπομπή του εξωτερικού ένα βίντεο με δημοσιογράφους (το οποίο πλέον έχει κατέβει από το Instagram) να βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το σπίτι του δούκα και της δούκισσας του Sussex και περιμένουν τη Meghan Markle να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της. Όπως αντιλαμβάνεσαι τελικά η δούκισσα θα γεννήσει στο σπίτι της όπως είχε αναφερθεί σε διάφορα δημοσιεύματα και απλά πλέον όλοι περιμένουμε την ανακοίνωση.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr