Kate-Middleton & William: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες για την επέτειο του γάμου τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kate-Middleton & William: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες για την επέτειο του γάμου τους

8 χρόνια γάμου γιορτάζουν οι Cambridges

Κι ενώ βρισκόμαστε ακόμη στην αναμονή για την ανακοίνωση της γέννησης του μωρού Meghan Markle και πρίγκιπα Harry, οι Cambridges, aka Kate Middleton και William γιορτάζουν την όγδοη επέτειο του γάμου τους. Ήταν 29 Απριλίου του 2011, όταν ο μεγάλος γιος του Καρόλου και της Diana και διάδοχος του θρόνου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Katherine Middleton.

Σήμερα, 8 χρόνια και 6 μέρες μετά τα πρώτα γενέθλια του πρώτου τους παιδιού, γιορτάζουν μία ακόμη επέτειο πιο αγαπημένοι και ενωμένοι από ποτέ. Μπορεί οι φήμες περί απιστίας που κυκλοφόρησαν να προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση τους, όμως Kate και William είναι πιο καλά από κάθε άλλη φορά.

Στο Instagram του Kensington η Kate και ο William δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους, που δεν είχαμε δει ξανά πιο πριν. «Πριν από 8 χρόνια σαν σήμερα. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές της επετείου μας», έγραφε η λεζάντα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο account, με τα likes να πέφτουν βρoχή.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr