Η πρώην κοπέλα του Leonardo DiCaprio κήρυξε πτώχευση κι ο κόσμος δυσκολεύεται να τo πιστέψει

Νατάσσα Σχοινά
Η πρώην κοπέλα του Leonardo DiCaprio κήρυξε πτώχευση κι ο κόσμος δυσκολεύεται να τo πιστέψει

Το ποσό που χρωστάει είναι τεράστιο

Ο Leonardo DiCaprio έχει συνδεθεί στο παρελθόν με πολλά μοντέλα και κάθε φορά οι σχέσεις του φιγουράρουν στις πρώτες σελίδες των Μέσων που βρίσκονται σε επιφυλακή για την κάθε του κίνηση. Πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2012, ο διάσημος ηθοποιός ήταν ζευγάρι με πασίγνωστη ξανθιά καλλονή και μοντέλο της Victoria's Secret, με την οποία, μάλιστα, ήταν μαζί για 10 μήνες, οπότε και χώρισαν λόγω των βεβαρυμένων προγραμμάτων τους.

Ο λόγος για την Erin Heatherton, που το 2013 μπήκε στη λίστα με τα πιο σέξι μοντέλα του models.com, καταλαμβάνοντας τη θέση 15. Παρά την αδιαμφισβήτητη ομορφιά και το ταλέντο της στον χώρο του modeling, το Fox News αναφέρει ότι το μοντέλο χρωστάει αυτήν τη στιγμή πάνω από 500.000 δολάρια (560.242 για την ακρίβεια), ενώ αυτόν τον χρόνο έχει βγάλει μέχρι στιγμής 2.820 δολάρια.

Τα χρέη της, απ' ο,τι φαίνεται, είναι μοιρασμένα σε πιστωτικές κάρτες και τράπεζες, με τα 100.000 να αφορούν μήνυση από πρώην συνεργάτη της στη δουλειά. Η ίδια αναφέρει ότι το εισόδημά της είναι στα 1.089 δολάρια το μήνα, αλλά τα 221 από αυτά έρχονται από την οικογένεια και τους συγγενείς της. Τα έξοδά της κάθε μήνα, όπως δήλωσε, ανέρχονται στα 1.074 δολάρια, ενώ οι τραπεζικοί της λογαριασμοί έχουν 919$. Κάπως έτσι, οδηγήθηκε στο να δηλώσει πτώχευση.

Σα να μην έφταναν τα παραπάνω, οι γείτονες της Erin φαίνεται να της έχουν κάνει μήνυση για πολύ δυνατό θόρυβο κατά τη διάρκεια των πάρτι που διοργάνωνε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Δύσκολα τα πράγματα για το διάσημο αγγελάκι της VS...