Tα δύο huge γεγονότα στην ελληνική showbiz που μας συγκλόνισαν το Πάσχα (photos)

Tα δύο huge γεγονότα στην ελληνική showbiz που μας συγκλόνισαν το Πάσχα (photos)

Να θέλεις να φας με την ηρεμία σου και να μην μπορείς

Ως γνωστόν η όμορφη και άκρως καλοκαιρινή Πασχαλιά πέρασε, ωραία περάσαμε, φάγαμε, ήπιαμε και τώρα ξεκινάμε δίαιτα ενόψει καλοκαιριού και bikini body. Κι αν εσύ αγαπημένη αναγνώστρια ήθελες να γιορτάσεις αμέριμνη, η ελληνική showbiz φρόντισε να σε ταράξει χρονιάρες μέρες, μιας και τι καλύτερο από το να κάνεις ανακοινώσεις αν όχι μέσα στις γιορτές.

Μπορεί λοιπόν την παγκόσμια pop κουλτούρα να μονοπωλεί το Game of Thrones, κι εμάς να μην κρυφτούμε, αλλά στα της Ελλάδος συνέβησαν δύο αρκετά μεγάλα γεγονότα, τα οποία όχι μόνο μας αιφνιδίασαν αλλά μας προβλημάτισαν κιόλας.

Και έτσι όπως είμαστε Μ. Τετάρτη στο γραφείο-όχι αμέριμνες καθότι είμεθα και μάχιμες- σκάει στο Instagram η ανακοίνωση χωρισμού του ζεύγους Χρηστίδου-Μαραντίνη. Θα ήθελα να πω ότι παγώσαμε ή κοκαλώσαμε ή κάτι τέτοιο anyway, αλλά μιας και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι πραγματικά συμβαίνει σε ένα ζευγάρι, η είδηση δεν μας σόκαρε και τόσο.

Αμοιβαίος σεβασμός, εκτίμηση και προτεραιότητα τα παιδιά. Τα γνωστά δηλαδή. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πέρα από τον πολύ στενό τους κύκλο, δεν ήξερε κανείς τα προβλήματα, κάτι που είναι προς τιμήν και των δύο!

Και αφού συνερχόμαστε από το διαζύγιο, έρχεται ένα άλλο γεγονός, αυτή τη φορά ευχάριστο.Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος, μας την έσκασαν και αντί για Ιούνιο παντρεύτηκαν στην Κρήτη κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ούτε φωτογραφίες, ούτε δηλώσεις ούτε και καλεσμένοι από τη showbiz. Κάτι που σημαίνει ότι μεγάλη απούσα ήταν η κολλητή της νύφης Αθηνά Οικονομάκου, η οποία την ίδια στιγμή βρισκόταν στη Σαντορίνη μαζί με τις δύο κολλητές της Νικόλ Παναγιώτου και Εύη Πρεβενά!

Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε: Τι έχει συμβεί;


https://www.instagram.com/p/Bwz-u4wgzOs/

Δες τη gallery παρακάτω: