Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Γιατί κάνει σχόλια στις φωτογραφίες της;

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Γιατί κάνει σχόλια στις φωτογραφίες της;

Οι followers της περιμένουν πότε θα έρθει το επόμενο

Όταν στις 23 Απριλίου έφτασε η ανακοίνωση του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όσους έβλεπαν το ζευγάρι και θαύμαζαν το πόσο -φαινομενικά- ταιριαστό κι αγαπημένο έμοιαζε να είναι. Η κοινή τους ανακοίνωση ήρθε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, όπου πληροφόρησαν το κοινό για τη μεγάλη απόφαση που πήραν «μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου».

Πριν καλά καλά χωνέψουμε, όμως, αυτό το νέο, το ζευγάρι βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας πρώτα για τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό κι έπειτα για την κίνηση του Θοδωρή να κάνει σχόλια στις φωτογραφίες της πρώην -πλέον- συντρόφου του.

Το πρώτο comment ήρθε με την φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό τους -έξι καρδούλες- που, όμως, αρχικά όλοι απέδωσαν στο γεγονός ότι βρισκόταν μαζί με τον γιο τους. Αυτό, όμως, συνεχίστηκε και στις επόμενες, όπου η Σίσσυ βρισκόταν μόνη της και πόζαρε στον φακό.

Αν αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό, κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με το σημείο του κειμένου που ανέβασαν για τον χωρισμό τους, ότι, δηλαδή, θα παραμείνουν ενωμένοι για τα παιδιά τους και ότι θα προσαρμόσουν την οικογένειά τους στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Δες στη gallery που ακολουθεί τα σχόλια που έχει κάνει στη Σίσσυ ο Θοδωρής μέχρι στιγμής.