Το τρυφερό μήνυμα της πριγκίπισσας Ευγενίας για τα γενέθλια του συζύγου της μας συγκίνησε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το τρυφερό μήνυμα της πριγκίπισσας Ευγενίας για τα γενέθλια του συζύγου της μας συγκίνησε

Μα πόσο όμορφο μήνυμα

Τον περασμένο Οκτώβριο η πριγκίπισσα Ευγενία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Jack Brooksbank, στο ίδιο μέρος όπου παντρεύτηκε και ο ξάδερφός της πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle πριν από περίπου έναν χρόνο. Και εχθές η πριγκίπισσα ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία στο Instagram account της, προκειμένου να ευχηθεί στον καλό της.

Ο Jack Brooksbank έγινε 33 ετών και η Ευγενία δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον σύζυγό της μέσω διαδικτύου. Δεν ξέρουμε τι έκπληξη του ετοίμαζε από κοντά, στο Instagram όμως, έκανε την πιο όμορφη και γλυκιά ευχή, η οποία δεν σου κρύβουμε πως μας συγκίνησε. Επιπλέον μάθαμε και κάτι μέσα από αυτήν της την ευχή, που μας διέφευγε τόσο καιρό.

«Χρόνια πολλά σε σένα, στον έναν και μοναδικό μου Jack. Είσαι μοναδικός και τελείως ασυνήθιστος και ξεχωριστός. Εννιά γενέθλια και συνεχίζουμε, για να σου λέω εδώ και μερικούς μήνες πως φωτίζεις τη ζωή μου», τάδε έφη η Ευγενία, με την ανάρτησή της να συγκεντρώνει πλήθος likes και σχολίων.

Επίσης παρατήρησες κάτι στο μήνυμά της; Η Ευγενία ανέφερε πως είναι μαζί με τον Jack εννέα χρόνια και αυτό ομολογουμένως είναι κάτι που δεν θυμόμασταν και ίσως αγνοούσαμε εντελώς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr