Η Meghan και ο Harry σχολίασαν τη γενέθλια φωτό της Charlotte, όμως αυτό εκνεύρισε πολλούς fans

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan και ο Harry σχολίασαν τη γενέθλια φωτό της Charlotte, όμως αυτό εκνεύρισε πολλούς fans

Και δεν θα πιστεύεις γιατί

Πριν από τρεις ημέρες η πριγκίπισσα Charlotte είχε τα γενέθλιά της, και το παλάτι το γιόρτασε ανεβάζοντας τρεις καινούργιες φωτογραφίες της, τις οποίες –προφανώς- και είχε τραβήξει η μητέρα της Kate Middleton, στο σπίτι τους στο Anmer Hall μέσα στον Απρίλιο. Και όπως και στα γενέθλια του Louis η Meghan και ο Harry σχολίασαν και τη φωτογραφία της Charlotte και της ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Όμως αυτό δεν βρήκε και τόσους υποστηρικτές. Ή τουλάχιστον όχι τόσους όσους θα περιμέναμε. Η δούκισσα του Sussex που χειρίζεται το Instagram account του ζευγαριού έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: «Happy birthday Charlotte! lots of love, H and M xo», με τους fans όμως να θυμώνουν πολύ μαζί της.

Ήταν αρκετοί αυτοί που λάτρεψαν το μήνυμα του ζευγαριού και πολλοί επίσης εκείνοι που ενοχλήθηκαν επειδή στο σχόλιο τους η 4χρονη Charlotte δεν αναφερόταν ως πριγκίπισσα. Ένα σχόλιο για παράδειγμα έγραφε: «Ακόμη και το Kensington Royal (το Instagram των γονιών της) αναφέρεται σε εκείνη ως πριγκίπισσα Charlotte. Η Meghan είναι απλά ασεβής και αγενής όπως ήταν και στον πρίγκιπα Louis».

«Ακόμη και αν σχετίζoνται συγγενικά μέσω του Harry, πρέπει να την αποκαλεί πριγκίπισσα αν το κάνουν και οι άλλοι Royals. Δεν είναι επειδή είναι θέμα συγγένειας, είναι θέμα σεβασμού». Ενώ ακόμη ένα σχόλιο ανέφερε: «Γιατί να την αποκαλούν πριγκίπισσα, γιατί είναι σημάδι σεβασμού. Ακόμη και το account της βασίλισσας την αποκαλεί πριγκίπισσα. Αυτή για σένα είναι η πριγκίπισσα Charlotte».

Άλλοι πάλι δεν πίστευαν στα σχόλια που έβλεπαν και σημείωσαν πως είναι η ανιψιά της και πως πιθανότατα δεν χρησιμοποιεί τον τίτλο της όταν της μιλάει. Συγκεκριμένα ένα σχόλιο ανέφερε: «Αυτή είναι η πριγκίπισσα Charlotte για σένα και για μένα. Όχι για τον θείο και τη θεία της. Χωνέψτε το, η Meghan είναι η θεία της Charlotte».

Δες και πάλι παρακάτω τις φωτογραφίες της Charlotte.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr