Το νέο σχόλιο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Instagram: Η φωτογραφία και τα emojis

Πατούλια Κατερίνα
Το νέο σχόλιο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Instagram: Η φωτογραφία και τα emojis

To royal μωρό ακόμα να έρθει 

Oι δημοσιογράφοι στη Μεγάλη Βρετανία ζουν στο στρες του #royalbabystandby και παλεύουν να μάθουν πρώτοι τι συμβαίνει με τον ερχομό του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Μeghan Markle.

Το Παλάτι ξεκαθάρισε μόλις χθες πως το μωρό δεν έχει έρθει ακόμα, παρά το γεγονός πως ο Harry ετοιμάζει ταξίδι στην Ολλανδία στις 8 και 9 Μαΐου. Όλοι απορούν, αλλά φαίνεται πως το βασιλικό ζευγάρι του Sussex, περνάει χαλαρά τις ώρες μέχρι τη γέννηση του τέκνου του και έχει μπόλικο χρόνο για σχόλια στο Instagram.

Έτσι, μετά το σχόλιο για τα πρώτα γενέθλια του πρίγκιπα Louis στην φωτογραφία του στο Instagram στο λογαριασμό του Kensington στις 23 Απριλίου, σειρά είχε ένα γλυκύτατο σχόλιο κάτω από την σημερινή φωτογραφία της Charlotte που γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά της.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό @kensingtonroyal σχολιάστηκαν και από το @sussexroyal, παρότι ο λογαριασμός του Harry και της Meghan σταμάτησε να ακολουθεί το λογαριασμό του William και της Kate (θυμήσου το γιατί εδώ).

«Happy Birthday Charlotte, Lots of Love, H and M xο», έγραψαν είτε η θεία Meghan είτε ο θείος Harry στην ανιψιά που γιόρταζε, δηλαδή, Χαρούμενα γενέθλια με μπόλικη αγάπη, Harry και Meghan Και φιλάκια παρέα με δύο emojis, που απεικόνισαν μια καρδούλα και μια τούρτα.