#babySussex: Το όνομα του μωρού μόλις ανακοινώθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#babySussex: Το όνομα του μωρού μόλις ανακοινώθηκε

Ποιο είναι το όνομα του μωρού τελικά;

Το #babySussex γεννήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 6 Μαΐου και το Λονδίνο γιορτάζει τον ερχομό του 7ου στη σειρά διαδόχου του θρόνου. Ένα υγιέστατο αγοράκι απέκτησε η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη. Μετά την πρώτη τους εμφάνιση πριν από λίγες ώρες και τις απίστευτα όμορφες δηλώσεις του ζευγαριού το μόνο που έμενε ήταν να μάθουμε το όνομα του μικρούλη.

Και αυτό έγινε μέσα από το account του SussexRoyal στο Instagram σε μια φωτογραφία στην οποία απαθανατίζεται ο Harry με τη Meghan, η μαμά της Doria Ragland, ο πρίγκιπας Φίλιππος, αλλά και η βασίλισσα που κοιτάζει το δισέγγονο της χαμογελαστή. Το όνομά του ανακοινώθηκε πριν από μερικά λεπτά επίσημα και τα στοιχήματα φάνηκε να απέχουν έτη φωτός από το όνομα που διάλεξαν εν τέλει.

Archie Harrison Mountbatten Windsor είναι το όνομα που πήρε ο γιος του Harry και της Meghan με τα στοιχήματα για τα πιθανά ονόματα για το μωρό να πέφτουν τελείως έξω.

Η φωτογραφία δείχνει τη στιγμή που ο Harry και η Meghan συστήνουν στην Αυτού Μεγαλειότης βασίλισσα Ελισάβετ το όγδοο δισέγγονό της.

60164208 2058946500901447 4386332902632194048 n