Αυτές είναι οι τελικές προβλέψεις για το όνομα του μωρού Harry-Meghan και θα σε εκπλήξουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτές είναι οι τελικές προβλέψεις για το όνομα του μωρού Harry-Meghan και θα σε εκπλήξουν

Δεν φαντάζεσαι ποιο είναι το επικρατέστερο

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει η γέννηση του μωρού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, το οποίο ήρθε στον κόσμο τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Μαΐου. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γέννησε η δούκισσα του Sussex δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, όμως όλα δείχνουν πως τελικά γέννησε στο σπίτι της, όπως ήθελε εξαρχής. Πλέον όλοι περιμένουμε να δούμε την πρώτη τους φωτογραφία, όπως μας υποσχέθηκε στις δηλώσεις του ο Harry και να μάθουμε το όνομα του μωρού.

Όσον αφορά στο δεύτερο μέρος λοιπόν, κυκλοφόρησαν οι τελικές προβλέψεις για το όνομα του μικρούλη, το οποίο σίγουρα δεν φαντάζεσαι. Πολλά έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς, με το Arthur μέχρι προχθές να δείχνει ως το επικρατέστερο. Τα τελικά στοιχήματα όμως έχουν άλλη άποψη για το όνομα, και σίγουρα δεν πρόκειται να βρεις ποιο μπορεί να είναι.

Τίποτα ωστόσο δεν είναι σίγουρο μέχρι την ανακοίνωση από το παλάτι. Μέχρι λοιπόν να έρθει αυτή στη gallery παρακάτω θα δεις τα δέκα ονόματα που βρίσκονται στα στοιχήματα, αλλά και αυτό που βρίσκεται στην πρώτη θέση.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr